Опознай света. Общообразователно помагало за 1. клас

Автори: National Geographic Learning създадено с партньорството на ИК Анубис и издателство Булвест 2000
Цена: 11,90 лв.
Размери: Комплект от 4 книжки по 24 стр. и безплатно двустранно табло
ISBN: 978-954-426-991-3; 978-954-18-0931-0

Описание

  ОПОЗНАЙ СВЕТА Общообразователно помагало за 1. клас Учебният комплект обхваща четири интересни теми, всяка от които е разработена в отделна книжка. Предлаганият материал допълва и надгражда знанията на учениците по български език, математика, роден край и домашен бит и техника, придобити в 1. клас. Кратките текстове са подходящи за деца, които все още усъвършенстват уменията си за четене, а забавните междупредметни задачи са отлично средство за обучение. Те са истинско предизвикателство, чрез което децата затвърждават, обогатяват и издигат на по-високо ниво своите знания. Удивителните снимки и илюстрации във всяка книжка и включеното в комплекта безплатно табло будят детското любопитство и въображение, формират представа за света около тях. С комплекта Опознай света National Geographic предава своята мисия за опазване на природата, за здравословен начин на живот, за социална отговорност и за опазване на културните ценности, подпомагайки работата на учителя и доставяйки много забавления на децата.   Четири общообразователни книжки и двустранно табло за първи клас Таблото, приложено към комплекта, представя света на животните от едната страна, а от другата – животни и растения в България.  

Разработено от

Каталог

Каталог

Опознай света. Общообразователно помагало за 1. клас

Автори: National Geographic Learning създадено с партньорството на ИК Анубис и издателство Булвест 2000
Страници: Комплект от 4 книжки по 24 стр. и безплатно двустранно табло
ISBN: 978-954-426-991-3; 978-954-18-0931-0
Цена: 11,90 лв.

 

ОПОЗНАЙ СВЕТА
Общообразователно помагало за 1. клас


Учебният комплект обхваща четири интересни теми, всяка от които е разработена в отделна книжка. Предлаганият материал допълва и надгражда знанията на учениците по български език, математика, роден край и домашен бит и техника, придобити в 1. клас.

Кратките текстове са подходящи за деца, които все още усъвършенстват уменията си за четене, а забавните междупредметни задачи са отлично средство за обучение. Те са истинско предизвикателство, чрез което децата затвърждават, обогатяват и издигат на по-високо ниво своите знания.

Удивителните снимки и илюстрации във всяка книжка и включеното в комплекта безплатно табло будят детското любопитство и въображение, формират представа за света около тях.

С комплекта Опознай света National Geographic предава своята мисия за опазване на природата, за здравословен начин на живот, за социална отговорност и за опазване на културните ценности, подпомагайки работата на учителя и доставяйки много забавления на децата.

 

Четири общообразователни книжки и двустранно табло за първи клас

Таблото, приложено към комплекта, представя света на животните от едната страна, а от другата – животни и растения в България.