Нотна стълбица от сняг

Автори: Борислав Мирчев, художник: Кристина Иванова
Цена: 6,00 лв.
Размери: 28
ISBN: 978-619-215-006-8

Описание

Нотна стълбица от сняг е втората книжка на автора Борислав Мирчев от поредицата издания за свободното време на децата от 6 до 10 години. Както първата книжка Мида, раковина и море, позната вече с летните си вълнуващи стихове, песни и творчески предизвикателства, така и Нотна стълбица от сняг е съчетание на печатно издание с електронен ресурс. Тя дава възможност за приятни занимания през дългите зимни месеци – четене на стихотворения, слушане на весели детски песни и много забавления с интерактивните игри в сайта clubvakancia.com. В него има и изненада за малките читатели – конкурс „Моята първа книжка“. Каним всички, които вече са членове на клуб Ваканция, да дойдат отново при нас и да доведат своите приятели, защото студените зимни дни ще минат неусетно, ако са наситени с музика, игри и забавления. Побързайте, вземете своята Нотна стълбица от сняг и ще получите индивидуален код за достъп до clubvakancia.com. Очакваме ви!

Разработено от

Каталог

Каталог

Нотна стълбица от сняг

Автори: Борислав Мирчев, художник: Кристина Иванова
Страници: 28
ISBN: 978-619-215-006-8

Нотна стълбица от сняг е втората книжка на автора Борислав Мирчев от поредицата издания за свободното време на децата от 6 до 10 години. Както първата книжка Мида, раковина и море, позната вече с летните си вълнуващи стихове, песни и творчески предизвикателства, така и Нотна стълбица от сняг е съчетание на печатно издание с електронен ресурс. Тя дава възможност за приятни занимания през дългите зимни месеци – четене на стихотворения, слушане на весели детски песни и много забавления с интерактивните игри в сайта clubvakancia.com. В него има и изненада за малките читатели – конкурс „Моята първа книжка“.


Каним всички, които вече са членове на клуб Ваканция, да дойдат отново при нас и да доведат своите приятели, защото студените зимни дни ще минат неусетно, ако са наситени с музика, игри и забавления.


Побързайте, вземете своята Нотна стълбица от сняг и ще получите индивидуален код за достъп до
clubvakancia.com. Очакваме ви!