Мида, раковина и море

Автори: Борислав Мирчев
Цена: 6,00 лв.
Размери: 28
ISBN: 978-954-426-995-1

Описание

Представяме ви първата книжка от една нова, уникална поредица, предназначена за ваканционните дни на малките ученици от 1. до 4. клас. „Мида, раковина и море“ не е само забавна книжка. Тя е оригинално съчетание на класическо печатно издание с модерни електронни ресурси. В нея ще намерите: детски стихотворения с морска тематика атрактивни предложения за изработване на приложни макети: морски фар, фрегата, хвърчило, сандъче за съкровища, приказна лагуна възможност за достъп до интерактивни игри и песни от всяко мобилно устройство или компютър Увлекателните идеи за приложна дейност, съчетани с художествен текст и музика, са творческа провокация към ума, въображението и таланта на всяко дете. Автор на всички стихотворения е талантливият поет и композитор Борислав Мирчев. По някои от текстовете са създадени съвременни песни, които са много приятни за слушане и с удоволствие се запяват от децата. Песните са част от музикалния репертоар на любими детски вокални групи. Можете да ги чуете в специално създадения за ваканционната поредица сайт www.clubvakancia.com, а индивидуалния код за регистрация ще откриете в своята книжка. „Мида, раковина и море“ е най-доброто предложение за неповторимо морско приключение на цялото семейство. Станете активни членове на нашия ваканционен клуб!   Очакваме ви на адрес www.clubvakancia.com     Video is not visible, most likely your browser does not support HTML5 video   На 22 май от 11:00 часа в НДК се състоя официалното представяне на най-новата книжка на ИК "Анубис" "Мида, раковина и море"! Събитието се проведе като част от Пролетния панаир на книгата и премина пред знака на много игри, забавления и весели моменти с автора на книжката - Боби Мирчев, който щедро раздаваше автографи на малки и големи, и вокална група "Смехоранчета".   Video is not visible, most likely your browser does not support HTML5 video      

Разработено от

Каталог

Каталог

Мида, раковина и море

Автори: Борислав Мирчев
Страници: 28
ISBN: 978-954-426-995-1

Представяме ви първата книжка от една нова, уникална поредица, предназначена за ваканционните дни на малките ученици от 1. до 4. клас.


„Мида, раковина и море“
не е само забавна книжка. Тя е оригинално съчетание на класическо печатно издание с модерни електронни ресурси. В нея ще намерите:

  • детски стихотворения с морска тематика
  • атрактивни предложения за изработване на приложни макети: морски фар, фрегата, хвърчило, сандъче за съкровища, приказна лагуна
  • възможност за достъп до интерактивни игри и песни от всяко мобилно устройство или компютър

Увлекателните идеи за приложна дейност, съчетани с художествен текст и музика, са творческа провокация към ума, въображението и таланта на всяко дете. Автор на всички стихотворения е талантливият поет и композитор Борислав Мирчев. По някои от текстовете са създадени съвременни песни, които са много приятни за слушане и с удоволствие се запяват от децата. Песните са част от музикалния репертоар на любими детски вокални групи. Можете да ги чуете в специално създадения за ваканционната поредица сайт www.clubvakancia.com, а индивидуалния код за регистрация ще откриете в своята книжка.


„Мида, раковина и море“
е най-доброто предложение за неповторимо морско приключение на цялото семейство. Станете активни членове на нашия ваканционен клуб!
 

Очакваме ви на адрес www.clubvakancia.com

 

 

Done by Freemake freeware

 

На 22 май от 11:00 часа в НДК се състоя официалното представяне на най-новата книжка на ИК "Анубис" "Мида, раковина и море"!
Събитието се проведе като част от Пролетния панаир на книгата и премина пред знака на много игри, забавления и весели моменти с автора на книжката - Боби Мирчев, който щедро раздаваше автографи на малки и големи, и вокална група "Смехоранчета".
 

Done by Freemake freeware