Математика за 6. клас. Помагало за избираемите учебни часове

Автори: И. Джонджорова, К. Узунова, И. Марашева, Д. Веселинова
Цена: 6,00 лв.
Размери: 120 стр.
ISBN: 978-619-215-117-1

Описание

 Учебното помагало е предназначено за работа в часовете по разширена и допълнителна подготовка в 6. клас. Подходящо е и за самостоятелна работа на ученици с изявен интерес към математиката. ● Темите са съобразени с учебната програма на МОН за 6. клас, като разширяват и надграждат знанията на учениците. ● В началото на всяка тема са дадени примерни решени задачи и/или необходими формули и свойства. ● На подходящи места са предложени тестове за текуща проверка. В края на помагалото са поместени отговори и упътвания. Нивото на трудност съответства на изискванията за подготовка за олимпиади и различни математически състезания за ученици в 6. клас. Примерни годишни разпределения за избираемите учебни часове за 6. клас Изтегли DOC (1 час): > ТУК < Изтегли DOC (2 часа): > ТУК < Изтегли DOC (2,5 часа): > ТУК <

Разработено от

Каталог

Каталог

Математика за 6. клас. Помагало за избираемите учебни часове

Автори: И. Джонджорова, К. Узунова, И. Марашева, Д. Веселинова
Страници: 120 стр.
ISBN: 978-619-215-117-1
Цена: 6,00 лв.

 Учебното помагало е предназначено за работа в часовете по разширена и допълнителна подготовка в 6. клас. Подходящо е и за самостоятелна работа на ученици с изявен интерес към математиката.
● Темите са съобразени с учебната програма на МОН за 6. клас, като разширяват и надграждат знанията на учениците.
● В началото на всяка тема са дадени примерни решени задачи и/или необходими формули и свойства.
● На подходящи места са предложени тестове за текуща проверка. В края на помагалото са поместени отговори и упътвания. Нивото на трудност съответства на изискванията за подготовка за олимпиади и различни математически състезания за ученици в 6. клас.


Примерни годишни разпределения за избираемите учебни часове за 6. клас
Изтегли DOC (1 час): > ТУК <
Изтегли DOC (2 часа): > ТУК <
Изтегли DOC (2,5 часа): > ТУК <